ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРЕКИДУ ВОДОСНАБДЕВАЊА УЛИЦА ВОЈВОДЕ СТЕПЕ И ШУМАДИЈСКА

Због радова на санацији квара на водоводној мрежи, привремено ће бити обустављено водоснабдевање у уторак 06.септембра 2022.године потрошачима у улици Војводе Степе, од раскрснице са улицом Јована Крајишника до бустер станице, укључујући и све попречне улице и сокаке.

Извођење радова планирано је у периоду од 7:30 до 14:30 часова. Током извођења радова део улице Војводе Степе, од раскрснице са Косовском улицом до раскрснице са улицом Јована Крајишника
неће бити проходан за саобраћај.

Потпуна нормализација водоснабдевања очекује се до 17 часова.

Због радова на уградњи вентила на водоводној мрежи, у уторак 06.септембра 2022.године, привремено ће остати без воде потрошачи у улици Шумадијској почев од раскрснице са улицом Револуције, укључујући и све попречне улице и сокаке. Радови су планирани у периоду од 7:30 до 14:30 часова, а потпуна нормализација водоснабдевања очекује се око 16:30 часова.

У случају евентуалних проблема, потребе за продужењем рока извођења радова и привремене обуставе водоснабдевања, информација о активностима и времену прекида дистрибуције воде може се добити од дежурне диспечерске службе ЈКП Водовод Смедерево на телефон 026/4623 743.

Документи

Поделите овај пост

Тагови