JKP Vodovod Smederevo
Home arrow Nadzorni odbor  
Nadzorni odbor PDF Štampaj E-pošta

Predsednik:

Dragoslav Petrović, diplomirani politikolog, rođen 16.09.1953 godine u Smederevu.Radio na značajnim i odgovornim poslovima u a.d."Želvoz" i kao direktor firme u sasatavu a.d."Želvoz".

članovi: 

1. Radiša Jovanović, diplomirani mašinski inženjer i inženjer telekomunikacija, rođen 26.10.1967 godine u Smederevu.Radi u Telekomu na poslovima rukovodilac logističke podrške.

2. Jovica Stojadinović, roden 12.08.1958. godine u Kamendolu opština Grocka .U JKP“Vodovod“ Smederevo je od 1996. godine. Kao mašinski inženjer šest godina radi na mestu rukovodioca sektora održavanja. Nakon toga je u tehnickom sektoru na poslovima glavnog inženjera za prikljucke i usluge još šest godina.U meduvremenu završava Fakultet industrijskog menadžmenta i stice zvanje diplomiranog industrijskog menadžera.Jula 2008. godine postavljen je na mesto zamenika direktora JKP“Vodovod“ Smederevo do novembra 2014 godine.Nakon toga radi na mestu  rukovodioca tehničke službe.Od juna 2016 godina ponovo je na radnom mestu zamenika direktora.

Poslednji put ažurirano ( Cetvrtak, 27 Oktobar 2016 )
 
Galerija
vodovod.gif
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside