JKP Vodovod Smederevo
Home  

       SERVISNE INFORMACIJE

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike distribucionog sistema da će ostati bez vode, 24.10.2017. godine u periodu od 08 - 12 časova, usled izvođenja radova na izgradnji vodovodnog priključka u delu ulice Đure Daničića do raskrsnice sa ulicom Joce Ivankovića. 

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 14 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.


 

 

JKP Vodovod obaveštava korisnike autonomnog vodovodnog sistema da će 18.10.2017. godine u utorak u periodu od 08:00- 15:00 časova, zbog čišćenja rezervoara, bez vode ostati korisnici u selu Malo Orašje.

 Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 16 časova.

 Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

JKP Vodovod obaveštava korisnike autonomnog vodovodnog sistema da će 17.10.2017. godine u utorak u periodu od 08:00- 15:00 časova, zbog čišćenja rezervoara, bez vode ostati korisnici u selu Mihajlovac.

 Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 16 časova.

 Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike distribucionog sistema da će, usled izvođenja radova na sanaciji havarijskog oštećenja vodovodne mreže, bez vode ostati korisnici u Goranskoj ulici - od početka naselja, posle stare Železare do kraja vodovodne mreže (Udovičke obilaznice),  u sredu 30.08.2017. godine od  08 - 14 časova. 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 16 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike distribucionog sistema da će ostati bez vode, 24.08.2017. godine u periodu od 08 - 14 časova, usled izvođenja radova na izgradnji vodovodnog priključka u ulici Šalinačkoj bb od CS Godominsko polje do kraja mreže (Kovinskog mosta).

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 16 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike vodovodnog sistema da je preuzeo određene korake kako bi ublažio posledice visokih temperatura predviđenih u narednom periodu i time olakašao građanbima očekivanu situaciju i zaštitio sistem vodosnabdevanja.

Sve javne česme u gradu su u funkciji:

- na Veslačkom klubu

- kod Keja

-  u ulici Kralja Milutina

- u ulici Đure Jakšića

- na Trgu Republike

- kod Karađorđevog Duda

- na Zelenoj pijaci

Postavljena su i tri rezervoara sa pijćom vodom:

- na uglu Karađorđeve ulice i Knez Mihajlove ulice

- kod Žišove škole (za potrebe regate koja se održava ovog vikenda)

- u selu Suvodol

Cisterna sa pijaćom vodom biće locirana na sledećim lokacijama:

1. ul. 17.oktobra isped Zelene pijace od 10:00 do 14:00

2. ul. Karđorđeva ispred Centra za kulturu od 14:00 do 17:00

3. ul. Balkanska (raskrsnica sa ul. Zlate Kobalat) od 17:15 do 18:00

4. ul. Starca Vujadina kod broja 243, od 18:15 do 19:00

5. ul. Crvene Armije (raskrsnica sa ul. Ilindenska) od  19:15 do 20:00

6. ul. Crvene Armije (raskrsnica sa ul. Cara Dušana) od 20:15 do 21:00

Od navedene dinamike odstupiće se u slučaju novonastale situacije (havarije, potrebe za vodom na drugim lokacijama i td.).

Preko sredstava za javna informisanja apelovano je na građane da racionalno troše vodu kako bi vodovodni sistem ostao stabilan i kako bismo zaštitili građane kojima voda stiže sa manjim pritiskom u trenucima visoke potrošnje.

Stručne službe JKP Vodovod-a u saradnji sa Komunalnom inspekcijom i Komunalnom policijom vršiće obilazak terena i korisnicima koji neneamenski troše vodu (na osnovu Odluke o gradskom vodovodu i kanalizaciji) uručivati mandatne kazne.

Planiranih restrikcija neće biti, osim u slučaju havarije ne cevovodu, o čemu će građani biti obavešteni.

Pojačana su dežurstva stručnih službi JKP Vodovod, a za sva dodoatna obaveštenja na raspolaganju je telefon broj: 026- 46 23 743

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike vodovodnog sistema da će zbog izuzetno visokih temperatura i velike potrošnje u narednom periodu postaviti cisternu pijaće vode u višim delovima prve visinske zone gde se očekuje pad pritiska. Cisterna će biti postavljena na sledećim lokacijama:

1. ul. Balkanska (raskrsnica sa ul. Zlate Kobalat)

2. ul. Starca Vujadina kod broja 243

3. ul. Slavonska (raskrsnica sa ul. Aleksandra Markovića Ace)

4. ul. Crvene Armije (raskrsnica sa ul. Ilindelska)

5. ul. Miladina Popovića kod prodavnice

6. ul. Crvene Armije (raskrsnica sa ul. Cara Dušana)

7. ul. Crvene Armije (raskrsnica sa ul. Tošina)

Planirano je da cisterna bude na svim mestima po 45 minuta počev od 10 časova do 18 časova.

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike vodovodnog sistema da je RHMZ izdao Upozorenje o opasnom vremenu zbog izuzetno visokih temperatura. Iz tog razloga se očekuje povećana potrošnja vode, koja može uticati na stanje vodovodnog sistema.

JKP VODOVOD apeluje na korisnike da racionalno koriste vodu, samo za životne potrebe, kako bi vodovodni sistem ostao stabilan i kako ne bi došlo do ugrožavanja sistema i zamućenja vode. Pod neracionalnim korošćenjem vode se smatra zalivanje zelenih površina, polivanje i hlađenje pločnika, pranje vozilai slično.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike vodovodnog sistema da će dana

                  17.07.2017. u ponedeljak u periodu od 07 do 18 časova

izvoditi radove na prevezivanju postojeće mreže na novoizgrađenu mrežu vodovoda u selu LIPE.

Cisterna sa pijaćom vodom biće stacionairana u centru sela.

Normalizacija se očekuje oko 20 časova.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike vodovodnog sistema da je RHMZ izdao Upozorenje o opasnom vremenu zbog izuzetno visokih temperatura u narednom periodu.Iz tog razloga se očekuje povećana potrošnja vode,koja može uticati na stanje vodovodnog sistema.

JKP VODOVOD blagovremeno apeluje na korisnike da racionalno koriste vodu,samo za životne potrebe,kako bi vodovodni sistem ostao stabilan i kako ne bi došlo do ugrožavanja sistema.

Stručne službe JKP Vodovod-a i Komunalna policija i inspekcija vršiće obilazak terena i obustavu komunalne usluge u slučaju neracionalne potrošnje. 

 

 

JKP Vodovod obaveštava korisnike autonomnog vodovodnog sistema sela Suvodol da je usled nestanka vode 28.06.2017. godine, u popodnevnim satima, došlo do kvara na bunarskoj pumpi.

JKP Vodovod radi na dijagnosticiranju i otklanjanju kvara.

Cisterna sa pijaćom vodom biće stacionirana ispred MZ ili na mestu gde odredi predsednik MZ.

 Zahvaljujemo se korisnicima na razumevanju.

 

JKP Vodovod obaveštava korisnike autonomnih vodovodnih sistema sela da je RHMZ izdao upozorenje o opasnom vremenu zbog izusetno viskoih temperatura. 

Iz tog razloga se očekuje povećana potrošnja vode, koja može uticati na stanje vodovodnog sistema.

JKP Vodovod apeluje na meštane da racionalno koriste vodu, kako bi vodovodni sistem ostao stabilan i kako ne bi došlo do ugrožavanja sistema i zamućenja vode.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike vodovodnog sistema da će dana 24.06.2017. godine u subotu u periodu od 03 - 20 časova izvoditi radove na prevezivanju vodovoda u selu Vranovo.

Bez vode će u pomenutom periodu ostati meštani Vranova, korisnici 7.reona u Radincu, naselje Crvenog krsta u Maloj Krsni i postrojenje PPOV HBIS SERBIA IRON & STEEL DOO.

U ovom periodu cisterna pijaće vode biće locirana na sledećim lokacijama:

raskr. ul. Dositeja Obradovića - ul. Save Kovačevića u periodu od 8h do 10h

raskr. ul. Kralja Petra - ul. Karađorđeva u periodu od 10h do 12h

raskr. ul. Karađorđeva - ul. Lazara Savića u periodu od 12h do 14h

raskr. ul. Kralja Petra - ul. Aleksandra Jovanović u periodu od 14h do 16h

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 22 časa.

Zahvaljujemo se korisnicima na razumevanju.

 

JKP VODOVOD obaveštava meštane Kuliča i Šalinca koji su priključeni na fekalnu kanalizaciju da je pušten u pogon sistem za preradu otpadnih voda (Biodisk) i da im je omogućeno upuštanje otpadnih voda u fekalnu kanalizaciju. Zbog uhodavanja sistema i dokazivanja parametara prerađene vode potrebno je maksimalno korišćenje fekalne kanalizacije.

Obaveštavaju se meštani Kuliča i Šalinca, koji nisu priključeni na mrežu vodovoda i fekalne kanalizacije, da mogu doći u JKP Vodovod Smederevo i zasnovati korisnički odnos.

 

 

 

 ЈKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distributivnog sistema da će 13.06.2017.godine u periodu od 09 - 12 časova, zbog radovan na mreži bez vode ostati korisnici u selu Binovac.

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 13 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

ЈКP VODOVOD obaveštava korisnike autonomnog vodovodnog sistema sela BADLJEVICA, VODANJ, DRUGOVAC i MALO ORAŠJE da je inspekcijskim nadzorom i analizom ispravnosti vode u seoskom vodovodu Badljevica, Vodanj, Drugovac i Malo Orašje utvrđeno da je ona zdravstveno neispravna.

Na snazi jeRešenje o ZABRANI upotrebe vode za piće iz seoskog vodovoda u BADLJEVICI, VODNJU, DRUGOVCU i MALOM ORAŠJ, zbog neispravnosti (fizičko - hemijske neisparavnosti), sve dok se ne obezbedi higijenski ispravna voda za piće.

Voda se može koristiti za higijensko - tehnološke potrebe.

 

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike vodovodnog sistema u selima Radinac, Vranovo i Lipe da je voda od 02.06.2017. godine bezbedna i da se može koristiti bez ograničenja.

Prevezivanje vodovoda u selima Radinac, Vranovo i Lipe na gradski vodovodni sistem je završeno tako da će korisnici, ubuduće, koristeći zdravstveno ispravnu vodu za piće i uz odgovarajući pritisak imati i dovoljnu količinu vode.

JKP VODOVOD Smederevo u narednom periodu, počev od juna meseca 2017. godine očitavaće utrošenu vodu na vodomerima i na osnovu toga ispostavljati račune po važećem cenovniku.

 Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

 

 

ЈKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distributivnog sistema da će 25.05.2017.godine u periodu od 08- 15 časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici  delu ul. Šalinačka (nova Slobodna zona - fabrika PKC i nove fabrike u zoni) počev od PPV "Godomin" do mosta za Kovin.

 

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distriobucionog sistema da će 23.05.2017. godine u periodu od 08 - 15 časova, zbog radova na mreži bez vode ostati korisnici u delu ul. Šalinačka (nova Slobodna zona - fabrika PKC i nove fabrike u zoni).

 

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 16.05.2017. godine u utorak u periodu od 09 - 14 časova, zbog remonta trafostanice na izvorištu "Šalinac" u Šalincu bez vode ostati korisnici I i II visinske zone.

Veliki stepen poremećaja biće u I visinskoj zoni i to počev od 11 časova, manifestovan najpre padom pritiska pa potpunim nedostatkom vode.

I visinska zona je područje čije snabdevanje podržava rezervoar Karađorđevo brdo, a okvirno čine: industijska zona, niži delovi grada s centrom, područje Stare železare, odnosno područja MZ: Karađorđev dud, Slavija, Donji grad, Ladna voda, Plavinac, Jugovo, 25.maj, naselja Jugovo, Šalinac I Kulič.

Manji stepen poremećaja biće u II visinskoj zoni i to počev od 13 časova, manifestovan kao pad pritiska.

II visinska zona je područje čije snabdevanje podržava rezervoar Carina, a okvirno čine: viši delovi grada, područja Kolarskog puta i Petrijevske ulice od pumpe, stambena naselja "Miloje Đaka", "Dositej Obradović", "Kovačićevo", naselje Vučak, odnosno područja MZ: Leštar, Zlatno brdo, Carina, Sveti Sava, 4.juli, Papazovac, naselja Udovice, Petrijevo, Landol i Vučak.

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje u periodu od 15 do 20 časova, u zavisnosti od udaljenosti potrošača od rezervoara.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike vodovodnog sistema da će radovi na prevezivanju vodovoda u selima Radinac, Vranovo i Lipe biti započeta od 16. maja 2017. godine (utorak) od 8 časova pre podne. Do tog perioda voda se distibuira iz železarinog sistema vodosnabdevanja i ispravna je za piće.

Od 16. maja pa nadalje, voda se distribuira iz gradskog sistema vodosnabdevanja sa novog PPV u Šalincu i do konačnog prevezivanja i uhodavanja sistema, voda se ne sme koristitii za piće, već samo za sanitarne potrebe.

U tom periodu cisterne pijaće vode JKP Vodovoda će dežurati u ovim selima.

JKP Vodoovod Smederevo će naknadno, kada se bude obezbedila ispravna voda za piće, obavestiti korisnike kada će moći koristiti vodu za piće u navedenim naseljima.

Zahvaljujemo se korisnicima na razumevanju.

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 11.05.2017. godine u periodu od 09 - 15 časova zbog ispiranja magistralnog cevovoda doći do poremećaja u vodosnabdevanju u višim delovima prve visinske zone ulice Crvene Armije počev od ul.Slavnonska do kraja mreže.

 

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

ЈKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distributivnog sistema da će 10.05.2017.godine u periodu od 08 - 15 časova, zbog havarijske sanacije kvara, bez vode ostati korisnici u delu ul. Šalinačka (nova Slobodna zona - farbrika PKC i nove fabrike u Zoni). 

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

 

 

 Povodom  Praznika rada JKP Vodovod Smederevo neće raditi od 1. i 2. maja 2017. godine.

 

 

 

 

ЈKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distributivnog sistema da će usled izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, u Pohorskoj ulici 21.04. 2017. godine doći do obustave saobraćaja, u gornjem delu Izletničke ulice tj.od raskrsnice ulica Izletničke i Pohorske, do ulice Vojvode Mladena zajedno sa pripadajućim sokacima i ulicama.

Zbog istih radova će doći do obustave vodosnabdevanja dana 21.04.2017. godine u periodu od 07 - 17 časova, a bez vode će ostati korisnici u Izletničkoj ulici zajedno sa pripadajućim ulicama i sokacima.

 

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 19 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

ЈKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distributivnog sistema da će usled izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, u Pohorskoj ulici 19.04. 2017. i 20.04.2017. doći do obustave saobraćaja, u gornjem delu Izletničke ulice tj.od raskrsnice ulica Izletničke i Pohorske, do ulice Vojvode Mladena zajedno sa pripadajućim sokacima i ulicama.

Zbog istih radova će doći do obustave vodosnabdevanja dana 20.04.2017. godine u periodu od 07 - 17 časova, a bez vode će ostati korisnici u Izletničkoj ulici zajedno sa pripadajućim ulicama i sokacima.

 

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 19 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

Povodom Vaskršnjih praznika JKP Vodovod Smederevo neće raditi od 14.04.2017. godine do 17.04.2017. godine.

 

ЈKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distributivnog sistema da će 10.04.2017.godine u periodu od 10- 15 časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u ulici Crvene armije, od raskrsnice ul. Crvene Armijei Lipskog puta (sa pripadajućim ulicama i sokacima) do kraja mreže, kao i korisnici u selu Radinac koji se snadbevaju iz gradskog sistema vodosnadbevanja.

 

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

  

 

ЈKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distributivnog sistema da će 04.04.2017.godine u periodu od 08 - 11 časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u delu ulice Karađorđeve od raskrsnice sa ulicom Srpskog Sovjeta do raskrsnice sa ulicom Narodnog fronta. Poremećaj u vodosnadbevanju moguće je da će osetiti i potrošači u delu ulice Branislava Nušića.

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 12 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korisnike autonomnog sistema sela Mihajlovac, Suvodol i Vrbovac da je inspekcijskim nadzorom i analizom ispravnosti vode u seoskim vodovodima utvrđeno da je voda zdravstveno bezbedna.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distributivnog sistema da će 31.03.2017.godine u periodu od 10 - 15 časova zbog hitnih radova na saniranju kvara bez vode ostati korisnici u ulici Revolucije, Majora Tepića i Radenka Savića ( sa pripadajućim ulicama).

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 29.03.2017. godine u periodu od 08 - 15 časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u ulici Crvene Armije, od raskrsnice ulica Crvene Armije i Slavonske (sa pripadajućim ulicama i sokacima) do kraja mreže, kao i korisnici u selu Radinac koji se snadbevaju iz gradskog sistema vodosnabdevanja.

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 18 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 28.03.2017. godine u periodu od 08 - 15 časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u ulici Crvene Armije i 16. oktobra, od Lukoil pumpe do raskrsnice ulica Crvene Armije i ulice Čapajeva, sa pripadajućim ulicama i sokacima.

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 22.03.2017. godine u periodu od 08 - 15 časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u ulici Despota Đurđa sa pripadajućim ulicama.

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 17.03.2017. godine u periodu od 8 - 15  časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u ulici Despota Đurđa sa pripadajućim ulicama.

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 03.03.2017. godine u periodu od 07 - 13  časova, zbog pranja rezervoara bez vode ostati korisnici u selu Drugovac.

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 15 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 27.02.2017.godine u periodu od 8 - 15  časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u ulici Šalinačka, od postrojenja za preradu vode do kraja vodovodne mreže (sa pripadajućim ulicama i sokacima).

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 23.02.2017.godine u periodu od 8 - 15  časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u selu Vranovo.

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

 

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će zbog zamene neispravnosti ventila i vodomera sa isteklim rokom baždarenja u vodomernim oknima kućnih priključaka, bez vode ostati korisnici u selu Lipe 22.02.2017. godine od 8 - 15 časova.

 Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

 

 

JKP Vodovod obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 18.02.2017. godine u periodu od 08 - 14 časova, zbog radova ma mreži bez vode ostati korisnici u selu Ralja, počev od MZ ka Mihajlovcu do kraja mreže.

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 16 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

Povodom državnog praznika JKP Vodovod Smederevo, neće raditi 15.02.2017. i 16.02.2017. godine.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distributivnog sistema da će zbog zamene neispravnih ventila i vodomera sa isteklim rokom baždarenja u vodomernim oknima kućnih priključaka bez vode ostati korisnici u:

- selu Radinac u petak 17.02.2017.godine od 08-15 časova

- selu Lipe u ponedeljak 20.02.2017.godine od 08-15 časova

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 16 časova.

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 03.02.2017. godine u periodu od 8 - 14 časova, izvoditi radove na mreži vodovoda, zbog čega u višim delovima sela Vodanj, može doći do poremećaja u vodosnabdevanju i obustave vode za piće.

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 16 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 02.02.2017.godine u periodu od 8 - 15  časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u selu Radinac.

 

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 02.02.2017.godine u periodu od 8 - 17  časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u selu Vodanj.

 

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 19 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 02.02.2017.godine u periodu od 8 - 15  časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u ulici Beogradski put (od skretanja za Udovice do kraja mreže, sa pripadajućim ulicama). 

 

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 02.02.2017.godine u periodu od 8 časova do završetka radova. zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u ul.Balkanskoj od broja 46 (OŠ Branislav Nušić), ka višem delu ulice sa pripadajućim ulica.

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje sat vremena po završetku radova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 
 

JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 31.01.2017.godine u periodu od 08 - 15 časova, zbog radova na mreži, bez vode ostati korisnici u selu Radinc.

Normalizacija vodosnadbevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

 

Obaveštavaju se meštani Drugovca da će cisterna sa pijaćom vodom JKP Vodovod Smederevo dežurati u centru sela do saniranja kvara, u periodu od 12.00 - 13.00 časova.

 

Obaveštavaju se meštani Drugovca da će cisterna sa pijaćom vodom JKP Vodovod Smederevo dežurati u centru sela 28.01. i 29.01.2017. godine, u periodu od 12.00 - 13.00 časova.

 

 

JKP VODOVOD obaveštava korinsike autonomnog sistema sela Badljevica, Binovac, Lunjevac, Malo Orašje, Mihajlovac, Seone, Suvodol i Vrbovac da zbog loših vremenskih uslova neće vršiti očitavanje brojila i dostavu obračuna za utrošenu vodu. Očitavanje brojila i ispostavu obračuna JKP Vodovod će vršiti kada se za to stvore uslovi.

U ovom periodu JKP Vodovod će izrađivati i dostavljati PRIVREMENE OBRAČUNE, koji sadrže procenjenu mesečnu potrošnju korisnika, a na osnovu toga i nagomilavanje duga za utrošenu vodu po konačnom obračunu koji ćemo dostaviti kada budemo očitali brojila.

Zahvaljujemo se korisnicima na razumevanju.

 

 


Obaveštavaju se meštani Drugovca da će cisterna sa pijaćom vodom JKP Vodovod Smederevo dežurati u centru sela od 23.01. do 27.01.2017.godine u periodu od 12.00 - 13.00 časova.

 

 

Obaveštavaju se maštani Drugovca da će cisterna sa pijaćom vodom JKP Vodovod Smederevo dežurati u centru sela tokom cele nedelje od 23.01. do 27.01.2017. godine, od 12.00 - 14.00 časova.

 

 

 

 

- Obaveštavaju se meštani Drugovca da će cisterna sa pijaćom vodom JKP VODOVOD Smederevo dežurati u subotu 21. i u nedelju 22. januara u centru sela od 11.00 - 14.00 časova.

 

-JKP VODOVOD obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da usled niskih temperatura može doći do oštećenja i kvara instalacija. Mole se građani da adekvatno zaštite svoje instalacije, kako bi sprečili oštećenje istih.

 Zahvaljujemo se korisnicima na razumevanju.

 

 

Povodom državnog i verskog praznika JKP Vodovod Smederevo neće raditi 2. i 3. januara i 7. januara 2017. godine.

 

 

-JKP "Vodovod" obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 22.12.2016.godine u periodu od 08-17 časova‚ zbog radova na mreži bez vode ostati korisnici u MZ Lipe.

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 19 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

 

  -JKP "Vodovod" obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 14.12.2016.godine u periodu od 08-15 časova‚ zbog radova na mreži bez vode ostati korisnici u ulici Crvene Armije (od raskrisnice sa ulicom Slavonska do kraja mreže) sa pripadajućim ulicama i deo Radinca koji se snadbeva sa gradskog sistema vodosnadbevanja.

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 18 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

 

 -JKP "Vodovod" obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 07.12.2016.godine u periodu od 08-17 časova‚ zbog radova na mreži bez vode ostati korisnici u MZ Petrijevo.

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 19 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

-JKP "Vodovod" obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 29.11.2016.godine u periodu od 08-15 časova‚ zbog saniranja kvara na vodovodnoj mreži bez vode ostati korisnici u Radincu u sledećim ulicama: Radojka Petrovića, 22.Decembra i 13.Oktobra.

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

-JKP "Vodovod" obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 28.11.2016.godine u periodu od 08-15 časova‚ zbog radova na mreži bez vode ostati korisnici u MZ Lipe. 

 

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

 

-JKP "Vodovod" obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 25.11.2016.godine u periodu od 08-10 časova, zbog radova na mreži bez vode ostati korisnici u ulici Srpskog Sovjeta - od ulice Karađorđeva do ulice Ante Protića.

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 11 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

      

 

-JKP "Vodovod" obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 24.11.2016.godine u periodu od 08-17 časova, zbog havarijske sanacije kvara bez vode ostati korisnici u delu ulice Šalinačka (nova Slobodna zona- fabrika PKC i nove fabrike u Zoni).

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 20 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

 

-JKP "Vodovod" obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 23.11.2016.godine u periodu od 08-15 časova, zbog radova na mreži bez vode ostati korisnici u ulici Gorinskoj i u ulici Beogrdski put sa poprečnim ulicama od ulice Izletničke do kraja mreže.

Noramalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 17 časova.

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

 

-JKP "Vodovod" obaveštava svoje korisnike distribucionog sistema da će 23.11.2016.godine ovlašćena lica vršiti zamenu vodomera korisnicima u MZ Lipe.

Zahvaljujemo na razumevanju. 

 

 

 
Galerija
vodovod.gif
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside